Windows 10'un klasik sorunlarıArkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor?
Eki Görüntüle 503087
Dostum sadece Windows defenderin çalışması sistemini etkiliyorsa Windows 10 kurma zaten. Çünkü defender 20Mb RAM yiyor.Açma daha iyi yer kaplamayan RAM yemeyen koruyucular var mesela dua etmek, daha başarılı ve daha işlevli.
20mb RAM'de değilim virüse geç deyip arkadaşımın kendi yaptığı RAM temizleme programını tehdit diye kurmuyordu, virüse tepki vermiyordu. Türkiye Gümrükleri gibi çalışan bir programa güvenmekkk mehhh...Dostum sadece Windows defenderin çalışması sistemini etkiliyorsa Windows 10 kurma zaten. Çünkü defender 20Mb RAM yiyor.
Önerim Kaspersky free yükleyin hazır defender izne çıkmışken. Sizin için daha iyi olur.
Defender çöp zaten. Ama dua etmek yetmez benden söylemesi sonuçta trojanlar müslüman değiller. Yani hiç yoktan iyidir. Ama bence en azından Kaspersky free kullanılmalı.20mb RAM'de değilim virüse geç deyip arkadaşımın kendi yaptığı RAM temizleme programını tehdit diye kurmuyordu, virüse tepki vermiyordu. Türkiye Gümrükleri gibi çalışan bir programa güvenmekkk mehhh...
Ben çok nadir 3. parti siteleri kullanıp program kurduğum için virüs korumasına pek ihtiyacım yok. Ha bulaştıysa ilacım MalwareBytes.Defender çöp zaten. Ama dua etmek yetmez benden söylemesi sonuçta trojanlar müslüman değiller. Yani hiç yoktan iyidir. Ama bence en azından Kaspersky free kullanılmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.