Çözüldü Windows Defender açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

valor2322

Kilopat
Arkadaşlar ayarlardan Windows güvenliğini aça basıyorum. Fakat sadece böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

1582069171843.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer farklı bir antivirüs varsa bilgisayarda Defender açılmaz zaten. Başka yüklü antivirüs yoksa ve bu hatayı alıyorsanız şu linkteki alt kısımda bulunan yanıtı uygulayın.
Arkadaslar bende ayni sorunu yaşıyorum. Avira kurdum ama sonrasında begenmedim ve sildim klasörleri aratıp arta kalan dosyalarını da sildim ama hala windowsk defender açamıyorum hata veriyor. Kac kere yeniden başlattım kapattım olmadı. Bi ara tüm varsayılan uygulamaları yeniledi bağlantısı var mi bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.
Tıklayınca otomatik olarak kendini geri kapatıyor ve hizmetlerden de kapalı gözüküyor ama ozellikler dediğimde tekrar açamıyorum orası da gri

Dosya Ekleri

• VideoCapture_20201129-120501.jpg
    VideoCapture_20201129-120501.jpg
    178,4 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı