Rehber Windows Defender aşırı katı korumayı aktif hale getirme

Gördüğünüz gibi daha kendini korumaktan aciz, küçük bir program ayarlarını değiştirebiliyor.

O programı yönetici olarak çalıştırma bakalım bir işe yarıyor mu?

Ama sorun şu ki tüm virüsler yönetici yetkisinin üstünde çalışıyor.
3. parti firmaların ücretsiz antivirüs korumalarının hiçbiri bu ayarlar açıldığında Windows Defender kadar korumaz. Çünkü adam sana bunu ücretsiz sunuyor. Ücretli sürümü niye satsın? Değil mi? İçinde çoğu özellikten yoksun geliyor bu antivirüsler. Peki Kaspersky Internet Security bundan iyi midir? Tabii ki de iyidir. Bitdefender Total Security bundan iyi midir? Tabii ki de iyidir.

Kaspersky ücretsiz sürüm ücretli sürümle aynı veri tabanını kullanıyor.

Kaspersky ücretsiz sürüm ücretli sürümle aynı veri tabanını kullanıyor.
Bak işte hocam ben koruma özelliklerden bahsediyorum siz veritabanından. Antivirüs konusunda dediklerimden anlamadığınız şu mesajınızla belli oldu. Microsoft da eskiciden alıyor herhalde veritabanlarını?

Bak işte hocam ben koruma özelliklerden bahsediyorum siz veritabanından. Antivirüs konusunda dediklerimden anlamadığınız şu mesajınızla belli oldu. Microsoft da eskiciden alıyor herhalde veritabanlarını?

@Murat5038 Hocam benim gitmem gerek size bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2:14
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…