Windows Defender çalışmıyor

Serjez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gün önce Windows Defender'in çalışmadığını fark ettim ve virüs yüzündendir diye Kaspersky indirdim. Kaspersky hiçbir virüs bulamadı ve ben de artık buranın yolunu tuttum. Çözümü nedir? (bilgisayar Windows 11)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 115727.png
    359,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2023-07-21 115747.png
    271,6 KB · Görüntüleme: 49

Siz Defender'i silmişsiniz hocam Defender Control arama motorunuza indiriyor Defender'i açmayı dener misiniz? Kapatmayın kesinlikle silme ihtimali var.

Buna benzer durum başıma geldi çözemedim bir türlü en son Win10a döndüm başka bir sorun daha olunca.

Siz Defender'i silmişsiniz hocam Defender Control arama motorunuza indiriyor Defender'i açmayı dener misiniz? Kapatmayın kesinlikle silme ihtimali var.
defender controlü kuramıyorum virüs var diyor ama gerçek zamanlı korumayı da kapatamıyorum çünkü öyle bir sekme yok

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın ve %100 oluncaya kadar bekleyin.
Sonra hocam?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 121620.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 34
defender controlü kuramıyorum virüs var diyor ama gerçek zamanlı korumayı da kapatamıyorum çünkü öyle bir sekme yok

Sonra hocam?
%100 olunca sonuçları SS alarak bize atın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Ben çevrimiçi olamam ama arkadaşlar bakabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 122030.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…