Windows Defender çalışmıyor

Serjez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gün önce Windows Defender'in çalışmadığını fark ettim ve virüs yüzündendir diye Kaspersky indirdim. Kaspersky hiçbir virüs bulamadı ve ben de artık buranın yolunu tuttum. Çözümü nedir? (bilgisayar Windows 11)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 115727.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 115727.png
    359,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2023-07-21 115747.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 115747.png
    271,6 KB · Görüntüleme: 49
Şöyle bir sonuç çıktı hocam.

Bir bilgisayarı yeniden başlatın bir de onu indirmek için Windows güvenlikten kapatamıyorsunuz biliyorum ama kapatabildiğin her şeyi kapatır mısın sonra tekrardan indir virüs değil merak etme.

Yeniden başlatın hocam.
Bir bilgisayarı yeniden başlatın bir de onu indirmek için Windows güvenlikten kapatamıyorsunuz biliyorum ama kapatabildiğin her şeyi kapatır mısın sonra tekrardan indir virüs değil merak etme.
Hiçbir şey değişmedi hocam yeniden başlatınca, Kapatabileceğim ne var açıkcası bilmiyorum hocam

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 122331.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 122331.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 32
Hiçbir şey değişmedi hocam yeniden başlatınca, kapatabileceğim ne var açıkçası bilmiyorum hocam.

Yani garip hocam yok gösteriyor hocam hizmetlere girip W ye basar mısınız? O şekilde fotoğraf atar mısınız?

Yani garip hocam yok gösteriyor hocam hizmetlere girip W ye basar mısınız? O şekilde fotoğraf atar mısınız?
Hocam windows günvenliğine 'Elle' diyor onu otomatiğe almak istediğimde mesela erişim engeli diyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 122541.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 122541.png
    157,6 KB · Görüntüleme: 27
Hocam Windows günvenliğine 'elle' diyor onu otomatiğe almak istediğimde mesela erişim engeli diyor.

Yani hocam çalışıyor hocam sanırım son kalan kozumuz olan format atmayı deneyin bence ya da hocam Windows Defender iyi değilki zaten çok RAM yiyor bence kullanmayın bilgili kullanıcıysanız bırakın kullanmayın.

Yani hocam çalışıyor hocam sanırım son kalan kozumuz olan format atmayı deneyin bence ya da hocam Windows Defender iyi değilki zaten çok RAM yiyor bence kullanmayın bilgili kullanıcıysanız bırakın kullanmayın.
Pekala hocam, bu arada ilginç bir bilgi kaspersky'ı kurduğumda sağlayıcılarda windows defenderi görebiliyordum.
Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Windows Defender dizinini izleyin ve ''Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın'' butonuna basınız.

Dener misiniz?
Gizlilik ve güvenlikteki ' Windows günveliği' kısmını diyorsunuz heralde hocam, aç'a basınca defender uygulamasını açıyor herhangi bir ayarı açmıyor

Pekala hocam, bu arada ilginç bir bilgi Kaspersky'ı kurduğumda sağlayıcılarda Windows Defender'i görebiliyordum.

Gizlilik ve güvenlikteki ' Windows günveliği' kısmını diyorsunuz herhalde hocam, aç'a basınca Defender uygulamasını açıyor herhangi bir ayarı açmıyor.

Defender var zaten çalışıyor gibi ama ayarlar görmüyor olmadı bir sıfırlama yapın veya direkt format hem bilgisayar rahatlar çünkü SFC /scannow yapıp olmadıysa olmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı