Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Windows Defender Discord önbelleğinde virüs buluyor her sildiğimde tekrar geliyor. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Windows Defender Discord önbelleğinde virüs buluyor her sildiğimde tekrar geliyor. Nasıl düzelteceğim?
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 Defender Control benzeri uygulamalarla Defender'i kapatabilirsin (süresiz olarak) istediğin zaman geri açabilirsin ama en basit virüsün bile Defender'i aşabilecek kapasitesi vardır Defender yerine daha güvenilir virüs programları kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Defender Control benzeri uygulamalarla Defender'i kapatabilirsin (süresiz olarak) istediğin zaman geri açabilirsin ama en basit virüsün bile Defender'i aşabilecek kapasitesi vardır Defender yerine daha güvenilir virüs programları kullanabilirsin.
Evemania Picopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Bu olay daha önce yaşandı önceki konulara bak hocam.Ayrıca hata yolu neresi opera falan var mı? Swxnchy dedi: Windows Defender Discord önbelleğinde virüs buluyor her sildiğimde tekrar geliyor. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1498898 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu olay daha önce yaşandı önceki konulara bak hocam.Ayrıca hata yolu neresi opera falan var mı? Swxnchy dedi: Windows Defender Discord önbelleğinde virüs buluyor her sildiğimde tekrar geliyor. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1498898 Genişletmek için tıkla...
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Windows Defender kendini bile virüs gören bir mantıkla çalışıyor. Artı 0 Eksi
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Tespit ettiği nesneye izin verin. Artı 0 Eksi
KS KS Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #6 Güncelleme; olduğum sunucuya bir video atmıslar ve o videoyu gördüğümde veya açtıgımda Windows Defender virüs buluyor. Zarar verir mi? Artı 0 Eksi
Güncelleme; olduğum sunucuya bir video atmıslar ve o videoyu gördüğümde veya açtıgımda Windows Defender virüs buluyor. Zarar verir mi?
Evemania Picopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #7 Swxnchy dedi: Güncelleme; olduğum sunucuya bir video atmıslar ve o videoyu gördüğümde veya açtıgımda Windows Defender virüs buluyor. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... İndirmessen önbellekte sıkıntı yapmaz diye biliyorum Artı 0 Eksi
Swxnchy dedi: Güncelleme; olduğum sunucuya bir video atmıslar ve o videoyu gördüğümde veya açtıgımda Windows Defender virüs buluyor. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... İndirmessen önbellekte sıkıntı yapmaz diye biliyorum
KS KS Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #8 Evemania dedi: İndirmezsen önbellekte sıkıntı yapmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Komik bir video oldugu için indirmistim ama Chrome engelledi bende indirmedim. Artı 0 Eksi
Evemania dedi: İndirmezsen önbellekte sıkıntı yapmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Komik bir video oldugu için indirmistim ama Chrome engelledi bende indirmedim.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #9 Swxnchy dedi: Komik bir video oldugu için indirmistim ama Chrome engelledi bende indirmedim. Genişletmek için tıkla... Virüslü olabilir o zaman video. Artı 0 Eksi
Swxnchy dedi: Komik bir video oldugu için indirmistim ama Chrome engelledi bende indirmedim. Genişletmek için tıkla... Virüslü olabilir o zaman video.