Windows Defender GeForce Experience'ın kayıt almasını engelliyor

• Konuyu başlatan eIu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.816

eIu

Hectopat
Daha fazla  
Kayıt alma tusuna basıyorum Alt Z'den ama kendi kendine kayıt kapanıyor anlamdım uygulamayı sil yükle yapınca düzeliyor sonraki gün gene aynı sıkıntı anlamadım.
Bir de bu var bunu engellediği için mi acaba kaydetmiyor anlamadım bir süredir bayağı bir uygulamayı engelliyor Windows virüs mü var onu da anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2022-07-15 141812.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylemler butonundan izin ver veya yoksay gibi bir seçenek varsa uygulayıp deneyebilir misiniz?
yapmaya korkuyorum hocam pc de virüs olabilir ve o dosyada olabilir diye çünkü baya bi dosya engelliyor belki bu virüs dosyalarda dolaşıyodur diye marttan beri 40 50 tane svchost.exe bunu 20 30 tane exploererçexe yi 5 6 tane spotify filan engelledi bazen oyunlarıda

Defender'da yanlış bilmiyorsam istisnalar tarzı bi seçenek var. Oraya eklemeyi deneyebilirsiniz.

yapmaya korkuyorum hocam pc de virüs olabilir ve o dosyada olabilir diye çünkü baya bi dosya engelliyor belki bu virüs dosyalarda dolaşıyodur diye marttan beri 40 50 tane svchost.exe bunu 20 30 tane exploererçexe yi 5 6 tane spotify filan engelledi bazen oyunlarıda
Öncelikle Windows Defender bir tehdit algıladığında "Korumalı klasör erişimi engellendi" başlığıyla bildirmiyor, bu konuda tehdit tespit ettiğini sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayar kullanıcınızın klasöre erişim ayarlarıyla ilgili olan bir problemdir, GeForce Experience üzerinden kayıt alıp virüs bulaşma ihtimalinin 0 olduğunu düşünüyorum. Diğer arkadaşlar da yeşillendirirse aklındaki soru işaretleri daha iyi gidecektir. İstisnalara eklemeni öneririm, bu sayede kayıt alabilirsin.

Öncelikle Windows Defender bir tehdit algıladığında "Korumalı klasör erişimi engellendi" başlığıyla bildirmiyor, bu konuda tehdit tespit ettiğini sanmıyorum. Muhtemelen bilgisayar kullanıcınızın klasöre erişim ayarlarıyla ilgili olan bir problemdir, GeForce Experience üzerinden kayıt alıp virüs bulaşma ihtimalinin 0 olduğunu düşünüyorum. Diğer arkadaşlar da yeşillendirirse aklındaki soru işaretleri daha iyi gidecektir. İstisnalara eklemeni öneririm, bu sayede kayıt alabilirsin.
kayıt alabildim peki virüs varsa ne yapmam gerek
format mı atayım

kayıt alabildim peki virüs varsa ne yapmam gerek
format mı atayım
Virüs olduğundan şüpheleniyorsanız istisnalara eklemeden önce içinizin rahatlaması açısından Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm.

yapmaya korkuyorum hocam
Hocam korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten kullandığınız ve engellediği program Nvidia GeForce Experience, herhangi başka bir kayıt programı değil. Engellediği klasör de kayıt klasörü. Bence gönül rahatlığı ile istisnalara koyabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı