dexterrr00
Hectopat
Bir haftadır Windows Defender'dan şu hatayı alıyorum: "hacktool:win64/autokms". Ne yapmam gerek?
Çok bulanık okuyamıyorum.
Hocam KMSpico'yu ancak en iyi format şeklinde temizleyebilirsiniz. Ardından Windows OEM key alıp kullanabilirsiniz.
Format yapmanızı tavsiye ediyoruz hocam.Kurulum derken ne kurulu mu?
Evet, KMSpico kullanılmış. Bu link üzerinden Kaspersky'ı indirip tam tarama yapınız.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Kurulum derken ne kurulu mu?
Kurulum derken ne kurulu mu?
O zaman antivirüs tam olarak işe yaramamış demek. KMSpico'yu kökten kaldırmanın en iyi yolu format. Attığım linktende anlarsınız ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu. Ben de kullanıyordum zamanında, bıraktım key alıyorum artık.Bugün yaptın da yine aynı hatayı alıyorum.
Üzerinden 1 yıl geçmiş ama yinede söyleyeyim dedim Temiz Kurulum Biostan format atarak windows 10'u yeniden yüklemektir.Kurulum derken ne kurulu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.