Ben de format atacaktım son anda dediğim klasörü gördüm.Sorun bende de dün başladı hala devam ediyor, ne denediysem düzelmedi format mı atsam diye düşünüyorum
O zaman bu videodakileri denemenizi öneririm. Benim şifam bu olamadı ama belki sizin işinize yarar. Bol şans.
Kaspersky güzel fakat dediklerinize tam anlamıyla katılmıyorum. Windows 10 Defender'ı bence gayet iyi çalışıyor. Truva Atı, Trojen, Ciddi seviyede virüsleri vs. hepsini buldu ve temizledi benim bilgisayarda şuana kadar.Bende de aynı sorun vardı. KasperSky kurun rahat edin arkadaşlar. Böyle saçma sapan hatalarla uğraşmazsınız. Ayrıca Windows Defender hiçbir işe yaramıyor. Zaten çoğu virüs Windows Defender'a özel yapılıyor. Yıllardır kutulu sürüm Windows kullanmaktayım. Ve Windows Defender'ın silemediği, bulamadığı bellek virüsünü KasperSky Cloud Security ile sildim. Hepinize tavsiye ederim. Şu çöpten kurtulun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.