Merhaba. Bilgisayarda Defender kapanmıyor. Kapatıyorum, kapalı görünüyor ama program açmaya çalıştığım zaman antivirüs programı algılıyor. Regedit üzerinden kökten kapatıyorum, reset attığım zaman bilgisayara bütün ayarlar gidiyor ve yeniden açılıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisayara format attım, yine de aynı sorun devam ediyor.
Anakart: ASUS M52BC.
İşlemci: AMD 6300.
Merhaba. Bilgisayarda Defender kapanmıyor. Kapatıyorum, kapalı görünüyor ama program açmaya çalıştığım zaman antivirüs programı algılıyor. Regedit üzerinden kökten kapatıyorum, reset attığım zaman bilgisayara bütün ayarlar gidiyor ve yeniden açılıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisayara format attım, yine de aynı sorun devam ediyor.
Anakart: ASUS M52BC.
İşlemci: AMD
Dostum regeditden yapılıyor hazır yazılmışi var bende İnternet üzerinden download edim mail adresime upload ettim mail atabileceğim Bi adres verirsen sana da yollarim arşiv içerisinde açma ve kapatma kayıt düzenleyicileri var mail atabilirim sana adres verirsen
Şahsen bu tarz yöntemler ile kapatmak yerine harici bir Anti-virüs yazılımı kullanmanızı öneririm. Güvenliği tamamen kapatmak tecrübeli ya da belirli sitelerde gezen bir kullanıcı olsan bile yeterli değil.
Ücretli olarak Norton 360 Standart, Kaspersky IS tavsiye ederim.
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.
Yeni Kaspersky Internet Security, kötü amaçlı yazılımlara karşı üst düzey koruma sağlar, gizliliğinizi güvence altına alır ve sizi kimlik hırsızlığına karşı korur. Tüm Mac, Windows PC ve Android cihazlarınızı koruma altına almak için hemen indirin.
www.kaspersky.com.tr
Ücretsiz olarak Kaspersky, Bitdefender ya da Comodo IS tavsiye edebilirim.
Virüs ve kötü amaçlı yazılımlardan korumak istediğiniz cihazı seçin ve çeşitli ücretsiz Kaspersky güvenlik araçları arasından seçiminizi yapın. Ücretsiz kötü amaçlı yazılım koruması araçlarınızı hemen indirin ve güvende kalın.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Comodo Antivirüs Yazılımları gelişmiş güvenlikli koruma sağlar. Comodo Antivirus ve Comodo Internet Security ürünlerinden birini indirin, bilgisayarınızı ve kendinizi hemen korunmaya başlayın!
tr.comodo.com
Ben ayrıca Defender zamanlı taramasını da açık bırakıyorum. Bu sayede Defender sürekli güncellemesini alıyor. Tarayıcı üzerindeki Smartscreen filtresi ve ara sıra yaptığı taramalar da işime yarıyor. Ayrıca kaynak tüketimi de minimum seviyede duruyor.
Tarama yapmak istemezsen tamamen bu işlem kapanıyor.