Hizmetler kısmından devre dışı bırakmak istiyorum fakat hizmetin üstüne sağ tıklayınca hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl kapatabilirim?
Çünkü indirdiğim şeylerde zararlı olmadığına eminim ama zararlı olarak görüp siliyor. Yıllardır antivirüs kullanmıyorum ve 1 kere bile zararlı yazılım girmedi bilgisayarıma.Windows Defender oldukça faydalı bir uygulama aslında, neden kapatmak istiyorsunuz?
İndirdiğiniz şey bir program mı yoksa bir dosya mı? durduk yere defender'in virüs algıladığını sanmıyorum. Yine de dikkatli olun, sonra sorun yaşayabilirsiniz.Çünkü indirdiğim şeylerde zararlı olmadığına eminim ama zararlı olarak görüp siliyor. Yıllardır antivirüs kullanmıyorum ve 1 kere bile zararlı yazılım girmedi bilgisayarıma.
Hocam bir oyun dosyasını siliyor.İndirdiğiniz şey bir program mı yoksa bir dosya mı? durduk yere defender'in virüs algıladığını sanmıyorum. Yine de dikkatli olun, sonra sorun yaşayabilirsiniz.
Korsan yazılım olduğundan mı? normal şartlarda daha hiç duymadım. Hangi oyun, hangi dosyası?Hocam bir oyun dosyasını siliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.