Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 23 Mart 2022 #1 Merhaba. dediğim gibi. bilgisayarıma bir yazılım kurdum ve direkt sildim. sonra tarama verilerine girince, $recycle.bin etkilendiğini söylüyor. Çöp. Kutusuna atıp sildiğim için mi bunu söylüyor?
Merhaba. dediğim gibi. bilgisayarıma bir yazılım kurdum ve direkt sildim. sonra tarama verilerine girince, $recycle.bin etkilendiğini söylüyor. Çöp. Kutusuna atıp sildiğim için mi bunu söylüyor?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 23 Mart 2022 #2 Kaspersky ve Malwarebytes gibi güçlü antivirüsler ile tarama yapmanız daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 23 Mart 2022 #3 tryx dedi: Kaspersky ve Malwarebytes gibi güçlü antivirüsler ile tarama yapmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti malware değil miydi? Artı 0 Eksi
tryx dedi: Kaspersky ve Malwarebytes gibi güçlü antivirüsler ile tarama yapmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti malware değil miydi?
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #4 Farklı antivirüslerde'de böyle oluyor mu? Artı 0 Eksi
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 23 Mart 2022 #5 Ardaa41 dedi: Malwarebytes anti malware değil miydi? Genişletmek için tıkla... Geçmişte öyleydi. Ancak şu an bir yazılım tarayıcısından, tam donanımlı bir antivirüse dönüştü. Artı 1 Eksi
Ardaa41 dedi: Malwarebytes anti malware değil miydi? Genişletmek için tıkla... Geçmişte öyleydi. Ancak şu an bir yazılım tarayıcısından, tam donanımlı bir antivirüse dönüştü.