Windows Defender kendi yazdığım programda virüs buldu

Peki oyun oynarken fps düşürmeyecek, bilgisayarı zorlamayacak ve belleği çok kullanmayacak bir antivirus önerir misiniz?
 
Peki oyun oynarken fps düşürmeyecek, bilgisayarı zorlamayacak ve belleği çok kullanmayacak bir antivirus önerir misiniz?
Ben uzun süredir Kaspersky kullanıyorum ve performans problemi görmedim. Daha hafif bir şeyler isterseniz ESET de kullanabilirsiniz ancak güncellemelerin bazen geç kalmasından dolayı önermem.
 
Eki Görüntüle 2146677

Bu hatayı veriyor, cihazda izin ver desemde programımı siliyor.
Sonunda "!ml" olan virüs uyarıları Defender'ın "machine learning" ile virüs diye "tahmin ettiği" tehditler sadece. Zaman zaman gayet güvenilir ve hep indirdiğiniz bir dosyayı da bu şekilde etiketleyebiliyor. İzin verdiyince sorun çıkarmaması gerek aslında.
 
Bitdefender veya Norton öneriyorlar hangisi sizce?
Bu ikisi arasından seçecekseniz Norton öneririm.

Norton almayı düşünüyorum Windows update ve defender tamamen kapalı kalıcak Nortonun bunlarla bir bağı var mı yani bunlarıda kullanıyor mu?
Hayır kullanmıyor kapatırsanız bir problem kalmaz.
1 Dakika anlayamadım daha açık konuşurmusun. Ben uzun süredir yazılım yapan ve tecrübeli biri değilim, kullandığınız bazı terimleri bilmiyorum.
Kullandığınız dosyayı bir exe dosyasına çevirirken bir kimlik veriyorsunuz bu dosyaya. Eğer ki kimlik vermeden boş veya çeviri uygulamasının kendisinin koyduğu verilerle devam ederseniz uyarı verir. Kimlik vermek için ise çevirme işlemini uygulama yardımı ile değil elle yapmanız gerekir. Eğer ki tecrübeli değilseniz önermem çünkü bu dosyaya yönetici izni vermeniz gerekir ve çeviri sırasındaki bir hata, yönetici izinleriyle gerçekten tehlikeli olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı