Windows Defender mi, Avast antivirüs mü?

Bakınız.
Bazen anti virüs yazılımları tarayıcıdan gelen virüsleri göremeyebilirler. Bu nedenle hem %100 anti virüs görevi görmeyen sadece reklamlara karşı çalışan yazılımlar kullanabilirsiniz. Öncelikle reklamları tarayıcıdan kaldırmayı deneyin. Bunun için hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız Block eklentisi yükleyebilirsiniz. Yine önerilen ve işe yarayan Zemana AntiMalware yazılımıı yükleyebilirsiniz. Şahsen Zemana AntiMalware yazılımı bende her tarayıcı virüsü girdiğinde temizleme yapıyor. Bana göre ADWCleaner daha iyi.

Hem iyi bir anti virüs kurar hem ise Zemana AntiMalware gibi yazılım da kurup aynı aynda çalıştırabilirsiniz sorun olmaz. Günümüz anti virüs yazılımları zaten bir bilgisayar da 2 adet çalışmaz. Gerçi bu eskiden oluyordu ancak şimdi değil.. :)

Bakınız.
Bazen anti virüs yazılımları tarayıcıdan gelen virüsleri göremeyebilirler. Bu nedenle hem %100 anti virüs görevi görmeyen sadece reklamlara karşı çalışan yazılımlar kullanabilirsiniz. Öncelikle reklamları tarayıcıdan kaldırmayı deneyin. Bunun için hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız Block eklentisi yükleyebilirsiniz. Yine önerilen ve işe yarayan Zemana AntiMalware yazılımıı yükleyebilirsiniz. Şahsen Zemana AntiMalware yazılımı bende her tarayıcı virüsü girdiğinde temizleme yapıyor. Bana göre ADWCleaner daha iyi.

Hem iyi bir anti virüs kurar hem ise Zemana AntiMalware gibi yazılım da kurup aynı aynda çalıştırabilirsiniz sorun olmaz. Günümüz anti virüs yazılımları zaten bir bilgisayar da 2 adet çalışmaz. Gerçi bu eskiden oluyordu ancak şimdi değil.. :)
İkisini aynı anda çalıştırmak performansı etkilemez mi?

Creators Update ile güncellenen Defender fazlasıyla yeterli olacaktır. Sistem değişiklerini de önlemek için yeni bir kullanıcı hesabı açıp şifre koyup halledebilirsiniz.

Reklam engelleme yazılımlarını günümüzde olmazsa olmaz görüyorum, uBlock Origin önerecektim arkadaşlar zaten önermiş.

Antivirüs konuları ve yeterlilikleri epey tartışılır, şahsen uzun zamandır kullanmamama rağmen birçok kullanıcının kullanması gerektiği taraftarıyım, bilinçsiz kullanıcı çok fazla.

Tarayıcıya uBlock Origin kurmak + Comodo Internet Security Premium ücretsiz olarak gayet iyi bir kombinasyon olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı