Windows 10 1809 Sürümünde Windows Defender Kapatmak Mümkün mü?

4. milenyum faciası Windows 10'du. 5.'si 1809 sürümü galiba. Microsoft geri çekti. 1803 yükle bence. Her ne kadar konu ile alakalı olmasa da durum bu.
Durum o kadar kötü değil, inanın bana. Şu an Note10 Slim adındaki modlanmış Windows 10 1809'u kullanıyorum. Yayınlanmamış MSDN sürümü 1803 kadar stabil. Hatta daha hızlı tepki verdiğini söyleyebilirim. Buna ithafen RAM kullanımı da 150-200MB civarı artmış. 1803'e göre hatalarını karşılaştırırsak ben daha az hataya sahip olduğunu düşünüyorum. Özellikle NVIDIA ekran kartlarında yaşadığımız Explorer reset sorununu çözmeleri büyük bir yenilik olmuş.

Screenshot (18).png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Durum o kadar kötü değil, inanın bana. Şu an Note10 Slim adındaki modlanmış Windows 10 1809'u kullanıyorum. Yayınlanmamış MSDN sürümü 1803 kadar stabil. Hatta daha hızlı tepki verdiğini söyleyebilirim. Buna ithafen RAM kullanımı da 150-200MB civarı artmış. 1803'e göre hatalarını karşılaştırırsak ben daha az hataya sahip olduğunu düşünüyorum. Özellikle NVIDIA ekran kartlarında yaşadığımız Explorer reset sorununu çözmeleri büyük bir yenilik olmuş.

Oyun oynmayan bilemez hocam :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı