Windows Defender neden kullanılmamalı?

Ben Total Security kullanıyorum belki bu yüzden olabilir daha önce çok fazla Cloud sürümünü kullanmadım.

Olabilir hocam. Total Security tüm eklentiler ve özellikler aktif sürüm.

Hocam Anti Malware Executable servisi çalışıyor devre dışı değil mi yani şu anda Windows Defender anlamadım ben.
Bende de devre dışı kalmıyor üçüncü parti güvenlik yazılımıyla. Defender Control ile kapattım.

Windows Defender ile ilgili, güzel ve tam manasıyla hafızalarda kalıcı olan bir rehber olmuş. Windows optimizasyonlarım da, ilk olarak kaldırdığım bir yapı haline geldi neredeyse. Antivirüs kullanmayalı yıllar oldu. Unuttum desem yeridir belki. Antivirüs yerine shadow defender'ı, bir kez sisteme kurduktan sonra, tüm riskleri unutuyorum hatta format nedir bilmez duruma geldim. Bilgisayarı aç kapat her şey yerli yerinde ilk günki gibi oluyor.

Havalar daha da ısınmaya başladığı bu günler de, sisteme yük olan hizmet ve uygulamaları kullanmıyorsanız eğer, kapatmanızı öneririm pil, enerji, ısı vb seviyeler minimalize edilmiş olur bu sayede cihaz meşkuliyetleri bertaraf edilir serin sessiz ve hızlı olur cihaz.
Bahse konu olan shadow defender uygulamasının kaynak linki: Shadow Defender - the easiest PC/laptop security and privacy protection tool
Saygılarımla iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…