Cloud mu?@300319 hocam cidden makale için sağolun. AntiMalware Executable boşta 150 MB RAM kullanıyordu şu anda Kaspersky ile tarama yapıyorum 140 MB RAM kullanıyor cidden nimetmiş.
Cloud mu?@300319 hocam cidden makale için sağolun. AntiMalware Executable boşta 150 MB RAM kullanıyordu şu anda Kaspersky ile tarama yapıyorum 140 MB RAM kullanıyor cidden nimetmiş.
Evet hocam 1 aylık deneme sürümünü aktif ettim.Cloud mu?
@300319 hocam cidden makale için sağ olun. AntiMalware Executable boşta 150 MB RAM kullanıyordu şu anda Kaspersky ile tarama yapıyorum 140 MB RAM kullanıyor cidden nimetmiş.
Cloud ise iyi.Evet hocam 1 aylık deneme sürümünü aktif ettim.
Birazdan FIFA oynayacağım o zaman bakayım hocam. 10 dakika oynayıp yazarım.Siz oyun oynarken ve internette gezinirken fark edeceksiniz asıl farkı.
Hâlâ kaynak kullanıyorsa Defender Control ile kapatabilirsiniz.Defender'ı nasıl devre dışı bırakıyorum? Kaspersky kullanıyorum.
Siz oyun oynarken ve internette gezinirken fark edeceksiniz asıl farkı.
Ben Total Security kullanıyorum belki bu yüzden olabilir daha önce çok fazla Cloud sürümünü kullanmadım.
Bende de devre dışı kalmıyor üçüncü parti güvenlik yazılımıyla. Defender Control ile kapattım.Hocam Anti Malware Executable servisi çalışıyor devre dışı değil mi yani şu anda Windows Defender anlamadım ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.