Windows Defender neden kullanılmamalı?

Aslında Defender kendini geliştiriyor önceden kötüydü ama şimdi hepsinden Full çekiyor.
Ama bu en çok kaynak tüketen Anti-Virüs olduğu gerçeğini değiştirmez.

@300319 hocam makalenizi beğendim bilgilendirici olmuş daha önceki programlarınızı da faydalı buluyordum ancak şu Windows Defender devre dışı kalmıyor bende var mıdır rehberiniz veya tavsiye ettiğiniz rehber? Ben aslında sıkıntı yaşamadım genel olarak haftada 1 kere MalwareBytes ile sistemi tarıyorum sıkıntı olmuyor ama performans artışı deyince ben bir duraksadım.

Son birkaç senedir başka bir antivirüs kullanmamın tek sebebi Defender'ın kullandığı kaynak miktarı. Nedense sistem boştayken %30'dan aşağı kullandığını görmedim.

Windows Defender'ı regedit dışında nasıl kalıcı olarak silebiliriz?

@300319 hocam makalenizi beğendim bilgilendirici olmuş daha önceki programlarınızı da faydalı buluyordum ancak şu Windows Defender devre dışı kalmıyor bence var mıdır rehberiniz veya tavsiye ettiğiniz rehber? Ben aslında sıkıntı yaşamadım genel olarak haftada 1 kere Malwarebytes ile sistemi tarıyorum sıkıntı olmuyor ama performans artışı deyince ben bi' duraksadım.

Harici bir av var ise otomatik devre dışı kalıyor. Windows Defender programı değil. Anti-malware service programı.

Sisteminiz ne hocam? Kaspersky sisteminizi yormuyor mu?

i5-9400F - 16 GB DDR4 RAM - 860 EVO SSD.

Windows kullanabilmek için Anti-Virüs'e para mı vereceğim?

Kaspersky Free kullan?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı