Windows Defender neden var?

vdk

Centipat
Makaleler
3
Yer
İzmir
İşletim sistemiyle bütünleşik olması dışında ne gibi bir iyi yanı var? Şahsi fikirlerime göre sayacak olursak;

Windows Defender'ın güncellemeleri Windows Update üzerinden alması. Windows Update'i muhtemelen zaten kullanıyorsunuz, bu yüzden Defender'ın güncellenip güncellenmediğini düşünmenize gerek yok.

Windows Defender, kayıt defteri üzerindeki değişikliklerini algılayabiliyor, Kullanıcı Hesabı Denetimi isteklerini sessizce yönetebiliyor ve Kurtarma Ortamı üzerinden zararlıları kaldırabiliyor.

Peki ya tüm bunlar yeterli mi? Bence değil.
Windows Defender işte bu memeden öteye hiçbir zaman geçemedi benim gözümde.

5cfdcff81aeca.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktığından beri windows def. Kullanıyorum, arkadaşların da dediği gibi, nereye girip neyi indireceğini bilen kullanıcılar için bire bir. Benim sistemim 10 yıllık ve bu yüzden Kaspersky gibi işletim sistemine yük bindiren Antivirusler istemiyorum. Korumasının da gayet tatminkar olduğunu düşünüyorum
Kaspersky tam tersi fazla yük bindirmez hatta neredeyse bindirmiyor zaten nereye girdiğini bilsen bile illa bir hata yapabilirsin Windows Defender tam anlamıyla çöp.

@Achero Kaspersky gibi işletim sistemine yük bindiren derken? İyi güldüm.
İstediğin kadar gülebilirsin.
Kaspersky tam tersi fazla yük bindirmez hatta neredeyse bindirmiyor zaten nereye girdiğini bilsen bile illa bir hata yapabilirsin Windows Defender tam anlamıyla çöp.
Tam tersi Kaspersky yük bindirir ve benim için öncelik hızdır. Zaten neye gireceği mi, girmeyeceğimi çok iyi biliyorum. Yani en azından şunu deyim belli bir sene önce yüklediğimde çok yavaşlatıyordu en azından benim 10 yıllık sistemimde bu fark edilebilir. Ayrıca bloatware lerden oldum olası kacmışimdır.

Bu arada gülen arkadaşlar için de araştırmam sonucu tom's un 2020 Kaspersky testine güvenmekteyim ve sistem üzerinde 15% impact olduğunu göstermekte. İnanmayan arkadaşlar varsa buyursun Google'a yazsın baksınlar. İyi akşamlar.

Ha şunu da eklemek isterim yüzde 15 etki sistemin ne olduvuna göre değişiklik göstermektedir. Eğer son modelse bu yüzde düşebilir veya benimki gibi ise bu güzde çokabilir.

Her ne kadar amerikalılar bu programın rus devletine bilgi sızdırdıgını bildirse de ben güvenmekteyim ve yaptığı işi beğeniyorum. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz. Bu kadar basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin kadar gülebilirsin.

Tam tersi kaspersky yük bindirir ve benim için öncelik hızdır. Zaten neye gireceğimi, girmeyeceğimi çok iyi biliyorum. Yani en azından şunu diyim belli bir sene önce yüklediğimde çok yavaşlatıyodu en azından benim 10 yıllık sistemimde bu fark edilebilir. Ayrıca bloatware lerden oldum olası kacmışimdır

Bu arada gülen arkadaşlar için de araştırmam sonucu tom's un 2020 kaspersky testine güvenmekteyim ve sistem üzerinde 15% impact olduğunu göstermekte. İnanmayan arkadaşlar varsa buyursun google a yazsın baksınlar. İyi akşamlar.

Ha şunu da eklemek isterim yüzde 15 etki sistemin ne olduvuna göre değişiklik göstermektedir. Eğer son modelse bu yüzde düşebilir veya benimki gibi ise bu güzde çokabilir

Her ne kadar amerikalılar bu programın rus devletine bilgi sızdırdıgını bildirse de ben güvenmekteyim ve yaptığı işi beğeniyorum. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz. Bu kadar basit
Kaspersky %7'i bile geçmiyor, buda kanıtım olsun.
Ekran Alıntısı.PNG

Ve bilgisayarda virüs varken Windows Defender:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaspersky %7'i bile geçmiyor, buda kanıtım olsun.
Eki Görüntüle 456847
Ve bilgisayarda virüs varken Windows Defender:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen öyle diyorsan öyledir hocam :) iyi akşamlar

Windows defender sistemi kasıyor. Ayrıca yeterli bir savunması yok. (Bir kayıt defteri ile devre dışı kalan antivirüsten ne beklenir?) Sistemi yormayan ve iyi bir savunma istiyorsanız Avira'yı deneyin. Üstelik ücretsiz sürümü de çok iyi iş görüyor.

Windows defender sistemden kaldırılamaz. Windows defender'i tamamen kapatmak için bu yazıya bakabilirsiniz: Windows defender kapatma

10 yıldır torrent kullanıyorum, torrent ya da diğer P2P ağlarını kullanmamak güvenlik sorunuyla bağdaştırılmaz. Bilinçli kullanım.
Torrent ile kast edilen korsan indirmelerdir. Yoksa Torrent programları gerçekten çok işe yarıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı