Sizin diskinizde bad sector oluşmuş mu onu test etti.
SSD'de yapılırsa ne olur?
Yanlış bilgi verdiğinden dolayı olabilir mi?
Hayır, çıkarmaz. Dediğim gibi uyumluluk modunda yaptığından olabilir.Hocam peki Windows 7 benzeri yerde yapması sorun çıkarır mı?
Hiçbir sıkıntı olmaz, tabii bahsettiğiniz şey "Windows Defender Offline" ise.Ve SSD'de yapılırsa ne olur?
Sizin diskinizde bad sector oluşmuş mu onu test etti.
Dostum yazılan soru ile sizin anlattığınız konunun ne alakası var?
Windows Defender offline tarama özelliği, tespit edilmesi zor veya sistem açıkken silinemeyen virüs yazılımlarının tespiti ve kaldırma işlemi için oturum kapatıldıktan sonra command prompt ekranında tarama işlemi gerçekleştirilir.
Hocam ne anlatıyorsunuz iki sayfadır? Sizin dediğiniz chkdisk taraması. Konu sahibi defender offline virüs taramasından bahsediyor. Defender offline derin virüsleri temizlemeye yarar. Ne kadar etkilidir bilmem.SSD üzerinde mekanik bir sistem yok aynı flash bellek mantığıyla çalıştığı için SSD'lerde bu tarz hatalar pek fazla görülmez tabii harddisklere göre çok pahalılardır.
Ne alakası var yanlış bilgi verdiysem neden moderatörler yanlış bilgi cezası vermediler bana.
Yani dandik bir yerde yapması normal diyorsunuz. Peki bu offline özelliği hangi antivirüsün tam taraması ile eş değer? Ve virüsü otomatikmi siler yoksa manuel silinmesimi gerekir?
İşlem bittiği zaman koruma geçmişinde tespit edilen tehlikeli içerikler sıralanır.
Dosya tehlike oranına göre silinsin mi, yoksa sabit sürücüde saklanmasına izin verilsin mi? Diye soracaktır.
Eki Görüntüle 1468664
Hocam işlem yok yazıyor. Bir de 91'de açık mavi ekran olup yeniden başlatıyor bilgisayarı. Bu tamamlanamadı demekmi yoksa virüs yok demek mi?
Ekran görseli paylaşmanızı isteyeceğim.
Hocam görsel paylaşamıyorum ama aynı şöyle yazıyor.
Koruma geçmişi.
En son koruma eylemlerini ve Windows güvenliği önerilerini görüntüleyin.
Yakın zamanda işlem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.