Windows Defender Oyunu açmıyor

Daimasen

Decapat
Oyunu kuruyorum Windows Defender kapalıyken açıyor. Daha sonra Windows Defender'i aktif eder etmez oyunu açmıyor. Bunun sebebi nedir? Bir de Defender'i hiç acmazsam bir şey olur mu? Virüs bulaşmış bir bilgisayara en kötü ne olabilir? Açılmaz mı yoksa çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs bulaşmış bir bilgisayara en fazla neler olur ?
Banka kartı ile alışveriş yapmışsan bilgilerin çalınabilir.
Bilgisayarını yavaşlatır (formatla çözebilirsin).

Steam, Origin gibi yerlerden indirdiğinizde virüs olarak algılaması imkansız. Korsan kullanıyorsunuz büyük ihtimalle, korsana destek yok.

Resident Evil 4 HD indirdim böyle hatayla karşılaştık. Bir de PES 13 2020 yaması yapınca oluyordu. 2 3 gün önce format attım grup ilkelerine nereden ulaşabilirim ve girip ne yapabilirim? Arkadaşlar haklısınız ama oyunada 200 300 lira verilir mi? Misal GTA 5 indirmiştim 36.5 GB fiyatına baktım 200 300. Banka değilim ben para basmıyorum. Sonuç format attıktan sonra hepsi silindi. R4 güzel oyun tekrar indirip oyniyim dedim HD olarak ama tam ekran yapınca kasıyor donuyor. Yarım ekran yapınca donmuyor. PES 13'ün maglum 2020'si satılmıyor, arkadaşlar da yama yapıp koyuyor bunda bir şey var mı yani korsan diyorsunuz dünyada ne kadar vicdansız ahlaksız kalleş insanlar var bir de böyle düşündünüz mü? Alt tarafı bir oyun. Misal Amerika'da böyle bir şey yok. Japonya'da indirilebilir. Internet Cafe'lerde de korsan değil mi? Bir de en çok bunu merak ediyorum Internet Cafe'lerdeki PC'ler dandik ama bir sürü oyun açıyor FIFA 20'yi bile.

Yazılım dünyasının içine hiç girmediniz değil mi? O adamlar o oyunu bedava yapmıyor. Bir oyunu sizin oynayacağınız formata getirene kadar kaç kişi kaç gece sabahlıyor. Ne kadar büyük maaliyetler oluşuyor bir fikriniz var mı acaba? Başkası emek hırsızlığı yapıyor siz yapmıyor musunuz? Paran yoksa git ücretsiz oyunları oyna? Kendinizi avutmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı