Windows Defender PC koruyabilir mi ?

Windows Defender = Allaha emanet Anti-Virüs.
Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız, nerelere girip çıktığınıza ve neler indirdiğinize dikkat ediyorsanız işinizi az çok görecektir. Fakat yoğun şekilde download/upload yapıyorsanız, aktif olarak farklı farklı USB gibi aygıtları bilgisayarınıza sürekli takıp çıkartıyorsanız "Benim bilgisayarımda virüs yok" diyemezsiniz. Zira herşey çıkabilir. :)
Kis 2015, G-Data ve BitDefender gibi virüs sistemlerini tavsiye ederim.

Windows Defender = Allaha emanet Anti-Virüs.
Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız, nerelere girip çıktığınıza ve neler indirdiğinize dikkat ediyorsanız işinizi az çok görecektir. Fakat yoğun şekilde download/upload yapıyorsanız, aktif olarak farklı farklı USB gibi aygıtları bilgisayarınıza sürekli takıp çıkartıyorsanız "Benim bilgisayarımda virüs yok" diyemezsiniz. Zira herşey çıkabilir. :)
Kis 2015, G-Data ve BitDefender gibi virüs sistemlerini tavsiye ederim.
Uyardığınız iyi oldu o zaman Kaspersky internet security 2015 yükleyeyim.

Aynen. Defender iyidir ama sistemi tek başına maalesef koruyamaz. Ücretli olarak Kaspersky, Norton. Ücretsiz olarak'da 360 Total Security öneririm.

Windows Defender sistemi tek başına korumaya yetmez. Bilgisayarınıza başka antivirüs programı yükleyebilirsiniz.

Eğer kasmayan bi virüs programı arıyorsan wobroot secureanywhere önerebilirim.
Normalde ücretli fakat kısa bir araştırma yaparsan 6 aylık tam sürümünü ücretsiz alabilirsin.

Ben kullanmıyorum, dikkatli kullanırsanız virüs mirüs derdiniz olmaz açıkçası. Arada değişik antivirüslerle tarıyorum hiç virüs çıkmıyor.

Kaldı ki zaten her hangi bir antivirüs programı yüklediğinizde Windows Defender kendini devre dışı bırakıyor (diye biliyorum).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı