Çözüldü Windows Defender "Security at a glance" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

malaska82

Femtopat
Merhaba su anda bir arkadasim bu problemi yasiyor. Kendisinin sosyal hesabi yok o yuzden konuyu ben açtım.

1648303245928.png

Bunun çözümü format midir ya da formatsiz çözümü var midir?

SFC /scannow komutunu denedik ve Windows found corrupted files falan dedi, yeniden baslattik ise yaramadi.

Çözüm
Tamam deniyelim haber vereceğim.

Bu kodu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp yazın ve bitmesinin ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth

SIzi de beklettim kusura bakmayin.

1648308787256.png

Yeniden baslattik bittikten sonra, ise yaramad/. Var ya saatlerdir ugrasiyoruz. Cozulmuyor. Ben bir arastirma yapayim bunun hakkinda. Haber ederim sizi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamlarin alnindan opeyim ben, 4 saattir cozemedigimiz seyi tek bir butonla cozduk. Sorunu yasayan arkadaşlar bu programla cozebilir.
Bu kodu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp yazın ve bitmesinin ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Kod:

Tamam deniyelim haber vereceğim.

Kod:

SIzi de beklettim kusura bakmayin.

1648308787256.png

Yeniden baslattik bittikten sonra, ise yaramad/. Var ya saatlerdir ugrasiyoruz. Cozulmuyor. Ben bir arastirma yapayim bunun hakkinda. Haber ederim sizi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamlarin alnindan opeyim ben, 4 saattir cozemedigimiz seyi tek bir butonla cozduk. Sorunu yasayan arkadaşlar bu programla cozebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı