Çözüldü Windows Defender sistemde trojan virüsü buldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

malvusan

Hectopat
Daha fazla  
Wraithtten bir mouse aldımda sürekli tıklama sorunu yaşıyordum. Wraith desteğe yazdım bana bir link gönderdiler ve buradan driver indir dedile. R gittim indirdim sonra biraz şüphelendim bir baktım virüs gösteriyor. Hani bu Windows Defender'ın hatası mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1724).png
    8,9 KB · Görüntüleme: 32
Windows Defender çok fazla false positive verir ve güvenilir değildir. Bitdefender kurun.

Kaspersky ile taratacağım şimdi ama bu yanlış alarm olabilir mi çünkü hepsi resmi site resmi link yani.

Dediğiniz gibiyse false positive muhtemelen. Dışlama listesine alıp kullanabilirsiniz.

Tam anlıyamıyorum terimleri. Yani bilinçli kullanıcıyım bilmediğim şeyleri indirmem de direkt resmi siteden destek mailine attım. Oradaki adam da link attı oradan indirdim de yani virüs mü değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam, virüs değil yani. Dışlama listesine alıp kullanabilirsiniz. İsterseniz bir VirusTotal'e yükleyip linkini de atın da emin olalım.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…