Windows Defender tarama sırasında atlanan ögeler

kednye3

Centipat
Merhaba, ben internetten bir dosya indirdim. Dosyanın virüslü olmadığına eminim ama nedense bilgisayar ben indirirken kabul etmedi, ben de sakla tuşuna bastım ve dosyam indi. Sonra benim içime kurt düştü ve virüs taraması yaptım. Eskiden her şey tarandı diyordu, şimdi ise Windows Defender dışlama veya ağ tarama ayarları nedeniyle bir öge atladı yazıyor. Araştırdım, karantinada dosya olabilir falan dendi ama hiçbir şey yok. Gereksiz bir şekilde geliyor. Sonra o dosyayı sildim ama yine aynı hatayı aldım, bilgisayarda bir şey var mı? Yoksa hemen resetleyeceğim.

62737061-678d-4339-b0d3-a5c4ff331da5.png

7ba31fb2-517e-4a40-89db-3a56642fa205.png

Lütfen yardım edin !

Son düzenleme:
Ben bilgisayarımı olağan bir şekilde kullandığım halde daha önceden olmayan bu bildiri ile ben de karşılaşıyorum durumun neden kaynaklandığını bilen var mı acaba?

Ayarlardan ya siz istisnalara ekleme yaptınız ya da bir ihtimaldir ki zararlı yazılım sistemde varsa veya korsan Windows lisanslaması yaptıysanız o kendisini istisnalara eklemiş.
Teşekkürler cevap için ancak Windows'u orjinal kullanıyorum, ayarlardan istisna eklemedim zararlı yazılım için de malwarebytes ile taradım ancak herhangi bir sorun bulmadı. Düne kadar böyle bir bildirim de gelmiyordu zaten. Yabancı forumlarda Windows Update'in sebep olduğu bir bug olduğu yönünde genel bir kanı oluşmuş Microsoft'a da bildirmişler.
Windows Defender, "Items Skipped During Scan"

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı