Windows Defender tehditleri silmiyor

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar, arada sırada virüs taraması yapıyorum Windows üzerinden ve bir tane tehdit buldu. Ben de tehditi bulduğu dosyayı kaldırdım ama hala tarama yaptığımda aynı tehditi buluyor. Eylemlerden kaldır diyorum, kaldırmıyor öyle kalıyor. Malwarebytes indirip tarama yaptım orada bir şey bulmadı. Ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar, arada sırada virüs taraması yapıyorum Windows üzerinden ve bir tane tehdit buldu. Ben de tehditi bulduğu dosyayı kaldırdım ama hala tarama yaptığımda aynı tehditi buluyor. Eylemlerden kaldır diyorum, kaldırmıyor öyle kalıyor. Malwarebytes indirip tarama yaptım orada bir şey bulmadı. Ne yapmam gerekiyor?
Bir sonraki taramada kaldır yerine karantina seçeneğine basın. Malwarebyteste bir şey çıkmıyorsa muhtemelen false pozitive durumudu

Araya Virüs ve tehdit koruması yazın ve girin.
Tarama seçenekleri - Tıklayın.
En altta çevrimdışı taramayı seçin ve ilerleyin.
Bilgisayarınız yeniden başlayacak ve açılışta virüs taraması yapılacaktır.

Araya Virüs ve tehdit koruması yazın ve girin.
Tarama seçenekleri - Tıklayın.
En altta çevrimdışı taramayı seçin ve ilerleyin.
Bilgisayarınız yeniden başlayacak ve açılışta virüs taraması yapılacaktır.
Yaptım taramayı ama hala tehdit bulundu diyor anlamadım gitti. Hızlı tarama yapınca da sağ altta herhangi bir tehdit bulunamadı diyor ama tıklayınca o hala orada gösteriyor.

Bir sonraki taramada kaldır yerine karantina seçeneğine basın. Malwarebyteste bir şey çıkmıyorsa muhtemelen false pozitive durumudu
Karantinaya da alamıyorum yani seçenekler seçiliyor ama eylemi başlat deyince bir şey olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı