Bilgisayarımda sadece antivirüs olarak Defender var. Defender tek başına yeter mi?
Performans olarak tavsiye etmem ama Windows Defender ne yaptığını bilen kullanıcı için yeterlidir. Hemen Kaspersky+MBAM yazmaya gerek yok yani.Yetmez. Kaspersky ve Malwarebytes kurun.
2 tane kurmak faydasız. Daha doğrusu zararlı. Malwarebytes yeterli. Defender da gerektiğinde yeterli oluyor.Kaspersky ve Malwarebytes kurun.
Yeşil download buttonlarına tıklamıyorsan, saçma sapan .exe dosyalarını açmıyorsan eğer yeter.
MBAM'ı gerçek zamanlı koruması kapalı bir şekilde sistemde tutmak önemli. Bir anda zararlı sisteme bulaşır, sonrasında MBAM kurulumunda hata çıkar, tarama yapamazsınız vb. Hiç gerek yok böyle şeylere.2 tane kurmak faydasız. Daha doğrusu zararlı. Malwarebytes yeterli. Defender'da gerektiğinde yeterli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.