Windows Defender trojan buldu

• Konuyu başlatan When
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.347

When

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iyi günler. Bundan yaklaşık 2-3 gün önce Google'da dolaşırken Windows Defender virüs bulduğuna dair bana uyarı verdi. Sil seçeneği vardı fakat sile basamadan sil seçeneği kayboldu, daha sonra ben de Kaspersky ile tam tarama yaptım ve Kaspersky virüs bulamadı. Sizce bir sorun var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Malwarebytes ile tarama yapınız, Görev Yöneticisi'nde garip şeyler çalışıyor mu? Ayrıntılar sekmesinden svchost.exe olanlara tek tek bakın, System32 içindeyse sıkıntı yoktur. Aynı şeyleri Windows için çalışan şeylere bakabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Malwarebytes ile tarama yapınız, Görev Yöneticisi'nde garip şeyler çalışıyor mu? Ayrıntılar sekmesinden svchost.exe olanlara tek tek bakın, System32 içindeyse sıkıntı yoktur. Aynı şeyleri Windows için çalışan şeylere bakabilirsiniz.

Görev yöneticisinde bir sıkıntı yok disk kullanımı, bellek kullanımı, CPU kullanımı ve sıcaklık her şey normal Defender virüs bulduktan sonra tekrar tekrar taradım ve bir şey bulamadı.

Görev yöneticisinde bir sıkıntı yok disk kullanımı, bellek kullanımı, CPU kullanımı ve sıcaklık her şey normal Defender virüs bulduktan sonra tekrar tekrar taradım ve bir şey bulamadı.

Malwarebytes ile tarama yapın, zaten kısa sürüyor. Kesin sonuç için taratmanız lazım Malwarebytes ile.

Sen Windows güvenliğine gir orada en altta koruma geçmişi var oraya bak. Ve temizlenip temizlenmediğini gör.

Malwarebytes'in kesin sonuç verdiğini nereden çıkardınız?

2 tane Anti-Virüs programıyla tarama yapmış, bir tane Anti-Malware yazılımı ile yapsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı