SGKABASKA Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Bugün virüs taraması yapmak için Windows Defender'a girdim ama virüs taraması ve tehdit koruması kısmı gözükmüyor. Bu yüzden tarama yapmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2025
Bugün virüs taraması yapmak için Windows Defender'a girdim ama virüs taraması ve tehdit koruması kısmı gözükmüyor. Bu yüzden tarama yapmıyorum.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 SGKABASKA dedi: Bugün virüs taraması yapmak için Windows Defender'a girdim ama virüs taraması ve tehdit koruması kısmı gözükmüyor. Bu yüzden tarama yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Windows Update'ye girin ve sürümünüzü güncel yapın. Artı 0 Eksi
SGKABASKA dedi: Bugün virüs taraması yapmak için Windows Defender'a girdim ama virüs taraması ve tehdit koruması kısmı gözükmüyor. Bu yüzden tarama yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Windows Update'ye girin ve sürümünüzü güncel yapın.