Evet 2 yıllık anti virüs programı yükletmiştim kesin olarak ondan mı kaynaklıdır acaba?Anladığım kadarıyla, driverdaki sponsorlu anti virüsü kötücül yazılım olarak algılamış. Sorun yok gibi duruyor.
Norton'u kendin yüklettiysen false positive'dir muhtemelen.Evet 2 yıllık antivirüs programı yükletmiştim. Kesin olarak ondan mı kaynaklıdır acaba?
Msi driver indirdim evet.@JajaNo, sen MSI Driver Utility gibi bir şey indirdin mi? Setup EXE dosyası tespit edilmiş. Temp klasöründe olması garip bir tık. Bu isimler taklit edilebilir ama eğer farklı, şüpheli bir dosya indirmediysen false positive olabilir.
MBAM ve Bitdefender ile de tarama yapabilirsin ek olarak.
Norton'u kendin yüklettiysen false Positive'dir muhtemelen.
Çok yüksek ihtimal false positive hocam. Sıkıntı yok gibi duruyor.MSI driver indirdim evet.
Anladım hocam yani birşeyde indirmedim msi driverla ilgili bir kaç şey kuruyordum bir anda virüs tespit edildiÇok yüksek ihtimal false positive hocam. Sıkıntı yok gibi duruyor.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...CA4QAQ&sqi=2&usg=AOvVaw1221sBcX-PDAR0emFBZ-vw buradan indirmiştim.@JajaNo Defender sapıtabiliyor bazen. Eğer doğru yerden indirdiysen, şüpheli ve bilinmeyen bir uygulama da kurmadıysan endişelenecek bir şey yok.
Hayır steamden indirdim oyunları sadece amd driveri googledan indirdim.@JajaNo Defender sapıtabiliyor bazen. Eğer doğru yerden indirdiysen, şüpheli ve bilinmeyen bir uygulama da kurmadıysan endişelenecek bir şey yok.
@JajaNo Defender sapıtabiliyor bazen. Eğer doğru yerden indirdiysen, şüpheli ve bilinmeyen bir uygulama da kurmadıysan endişelenecek bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.