"Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor" hatası

Resim at. Ne yaparken oldu ayrintili anlat.

3 gün önce bilgisayarı açarken bu yazı geldi bende yeniden başlat dedim bilgisayar düzgünce açıldı daha sonra dün tekrar e-Okul'a bakmak için bilgisayarı açtığımda yine aynı yazı geldi ve yine yeniden başlat dedim ve normal açıldı bugün de bizim sınıfımızda COVID-19 vakalı 2 kişi çıktı o yüzden dersleri Online yaptılar bugünde daha demin bilgisayarı açmak istedim EBA'ya girmek için bilgisayarı açarken yine aynı hatayı verdi.
Resim at.Ne yaparken oldu ayrintili anlat.
Resim at.Ne yaparken oldu ayrintili anlat.

Dosya Ekleri

• IMG_20210922_210325_1.jpg
    IMG_20210922_210325_1.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 360
3 gün önce bilgisayarı açarken bu yazı geldi bende yeniden başlat dedim bilgisayar düzgünce açıldı daha sonra dün tekrar e-Okul'a bakmak için bilgisayarı açtığımda yine aynı yazı geldi ve yine yeniden başlat dedim ve normal açıldı bugün de bizim sınıfımızda COVID-19 vakalı 2 kişi çıktı o yüzden dersleri Online yaptılar bugünde daha demin bilgisayarı açmak istedim EBA'ya girmek için bilgisayarı açarken yine aynı hatayı verdi.

Sistem dosyalarında hata var.Tekrar format atmalısın ya da sıfırlamalısın.

Gelişmiş onarım seçeneklerini dene.Başlangıcı onar.
Gelişmiş seçeneklerden komut yaz:
chkdsk yaz.
Sonra: sfc /scannow yaz.

Alttaki konut çok uzun sürer.
chkdsk /f /r
Düzeltmezse format at.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı