Resim at.Ne yaparken oldu ayrintili anlat.Merhabalar, bilgisayarımı her açtığımda 'Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor' yazıyor. Ne yapayım?
Resim at. Ne yaparken oldu ayrintili anlat.
Resim at.Ne yaparken oldu ayrintili anlat.
Resim at.Ne yaparken oldu ayrintili anlat.
3 gün önce bilgisayarı açarken bu yazı geldi bende yeniden başlat dedim bilgisayar düzgünce açıldı daha sonra dün tekrar e-Okul'a bakmak için bilgisayarı açtığımda yine aynı yazı geldi ve yine yeniden başlat dedim ve normal açıldı bugün de bizim sınıfımızda COVID-19 vakalı 2 kişi çıktı o yüzden dersleri Online yaptılar bugünde daha demin bilgisayarı açmak istedim EBA'ya girmek için bilgisayarı açarken yine aynı hatayı verdi.
Gelişmiş onarım seçeneklerini dene.Başlangıcı onar.3 gün önce bilgisayarı açarken bu yazı geldi bende yeniden başlat dedim bilgisayar düzgünce açıldı daha sonra dün tekrar e-Okul'a bakmak için bilgisayarı açtığımda yine aynı yazı geldi ve yine yeniden başlat dedim ve normal açıldı bugün de bizim sınıfımızda COVID-19 vakalı 2 kişi çıktı o yüzden dersleri Online yaptılar bugünde daha demin bilgisayarı açmak istedim EBA'ya girmek için bilgisayarı açarken yine aynı hatayı verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.