Windows ekran kartını algılamıyor

Bilgisayara ekran kartı görüntü vermiyordu dönmesine rağmen. Ben de anakarttan bağladım ve baktım ki Radeon uygulaması arka planda çalışsa da açılmıyor. DDU'dan driverları kaldırdım ve tekrar yükleyeyim dedim. Bu sefer de:

1654277355755.png

Bu hatayı verdi Windows görmüyor ekran kartını driver yükleyemiyorum. Manuel olarak indirmeyi denedim gine olmadı.
Not: Aygıt yöneticisinde sadece intelinki gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara ekran kartı görüntü vermiyordu dönmesine rağmen. Ben de anakarttan bağladım ve baktım ki Radeon uygulaması arka planda çalışsa da açılmıyor. DDU'dan driverları kaldırdım ve tekrar yükleyeyim dedim. Bu sefer de:

Eki Görüntüle 1408165

Bu hatayı verdi Windows görmüyor ekran kartını driver yükleyemiyorum. Manuel olarak indirmeyi denedim gine olmadı.

AMD ekran kartını görmüyorsa yükleme yapamazsınız.
Monitörü harici karta takıp görüntü alabiliyor olmanız lazım sonra sürücü yükleyebilirsiniz.
Harici kartı sök tak yapın.

Bilgisayara ekran kartı görüntü vermiyordu dönmesine rağmen. Ben de anakarttan bağladım ve baktım ki Radeon uygulaması arka planda çalışsa da açılmıyor. DDU'dan driverları kaldırdım ve tekrar yükleyeyim dedim.

Öncelikle şunu bilmelisin. Masaüstü bir bilgisayarda görüntü kablosunu neye bağlarsan sadece ondan görüntü alırsın. "Anakarttan bağladım" ibaresi zaten her şeyi açıklıyor. Görüntü kablosunu anakarta takarsan işlemcinin grafik biriminden görüntü alırsın ve sistemdeki harici ekran kartı devre dışı kalır. Böylelikle Adrenalin Software de çalışmaz zaten.

i5 8400
Bu arada ekran kartını verdim bilgisayarcıya. geldi fakat
1654851518451.png

core clock böyle overclock mu yapmış herif anlayamadım.
Bilgisayarcının durduk yere overclock yapacağını sanmıyorum. Ha yaptığını da düşünüyorsan oradaki yenileme butonuna basabilirsin. Her şeyi varsayılan ayara döndürür.

Öncelikle şunu bilmelisin. Masaüstü bir bilgisayarda görüntü kablosunu neye bağlarsan sadece ondan görüntü alırsın. "Anakarttan bağladım" ibaresi zaten her şeyi açıklıyor. Görüntü kablosunu anakarta takarsan işlemcinin grafik biriminden görüntü alırsın ve sistemdeki harici ekran kartı devre dışı kalır. Böylelikle Adrenalin Software de çalışmaz zaten.

Bilgisayarcının durduk yere overclock yapacağını sanmıyorum. Ha yaptığını da düşünüyorsan oradaki yenileme butonuna basabilirsin. Her şeyi varsayılan ayara döndürür.
Ekran kartının çipinde sıkıntı olmuş değişti halloldu overclock olayındada normal ekran kartı değerleri öyleymiş teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı