Keşke bu keyi Windows 8.1 çıkmadan önce alsaydık, daha önce Windows'um orijinal olmadığı için mağazada 8.1 güncellemesi çıkmamıştı. Nasıl da hayal kırıklığına uğramıştım
Orijinal Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanacağıma Windows 8.1 Pro korsan kullanırım.
Ama şimdi şişmemiş felan geliyor deyince biraz fikrim değişti. Bir yazılımcı şunun Embedded yerini Windows 8.1 Pro yapsın. Direk indirmeye başlarım.
Orijinal Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanacağıma Windows 8.1 Pro korsan kullanırım.
Ama şimdi şişmemiş felan geliyor deyince biraz fikrim değişti. Bir yazılımcı şunun Embedded yerini Windows 8.1 Pro yapsın. Direk indirmeye başlarım.
Bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Az önce indirme işlemini tamamladım. Windows 7 USB Tool ile yazdırdım usb belleğe. Başka da ekstra birşey yok sanırım.
Bende key almak istiyorum fakat nasıl alacağım bilemedim. Liseye gidiyorum. E-Okul'un fotosunu atacaktım fakat herhangi bir upload yeri bulamadım. @SypeR kardeşim yardımcı olabilir misin ?