Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke bu keyi Windows 8.1 çıkmadan önce alsaydık, daha önce Windows'um orijinal olmadığı için mağazada 8.1 güncellemesi çıkmamıştı. Nasıl da hayal kırıklığına uğramıştım :D

Orijinal Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanacağıma Windows 8.1 Pro korsan kullanırım.
Ama şimdi şişmemiş felan geliyor deyince biraz fikrim değişti. Bir yazılımcı şunun Embedded yerini Windows 8.1 Pro yapsın. Direk indirmeye başlarım.

Orijinal Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanacağıma Windows 8.1 Pro korsan kullanırım.
Ama şimdi şişmemiş felan geliyor deyince biraz fikrim değişti. Bir yazılımcı şunun Embedded yerini Windows 8.1 Pro yapsın. Direk indirmeye başlarım.

Industry Pro'nun her türlü avantajı var Pro'ya göre. Şu saçma mantığı kavrayamıyorum bir türlü.

Orijinal kullanmak varken neden korsan kullanırsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseye gidiyorum da alamadım. Bana key verebilecek var mı? Ya da bir taktiği vs. varsa...

Nasıl kanıtlayabilirim? Kayıt olmaya çalıştığımda üniversite e-postası ile onay istiyor.

E-okul'dan ders programınızın ekran görüntüsünü çekip atın, kabul ederler.

Bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Az önce indirme işlemini tamamladım. Windows 7 USB Tool ile yazdırdım usb belleğe. Başka da ekstra birşey yok sanırım.

Bende key almak istiyorum fakat nasıl alacağım bilemedim. Liseye gidiyorum. E-Okul'un fotosunu atacaktım fakat herhangi bir upload yeri bulamadım. @SypeR kardeşim yardımcı olabilir misin ?

vzEnWp.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı