Evet aynen öyle. Hatta ben sitedeki bir bug yüzüne çift lisans aldım ve iki lisansta çalışır vaziyette. Öğrenci kimliği yeterlidir. Karneye gerek yok. Zira karnede TC kimlik gibi kişiye özgü bilgilerde bulunduğu için ben tavsiye etmiyorum onu göndermeni.
Birde bu sürümün tek farkı ilk sayfada belirttiğim gibi Metro uygulamaları. O kadar. @Silinen üye Bu orijinal Windows olduğu için 8.1 Update 1'de gelecektir. Bende Windows 8 Pro (KMSPico ile aktif) sürümden direk temiz kurulum yaparak buna geçtim ve bu sürüm iyi de oldu.
Evet. Ben SSD ile bu Windows sürümünün kurulumunda sadece 50sn. falan bekledim. Belki de o kadar bile değil. Zaten işleme başla dedim oturma odasına hemen gidip geldim bir baktım "Kişiselleştir" ekranı beni beklemiş duruyor.
Verdikleri indirme bağlantısında ki sistem lisans ile ilişkili mi oluyor ? Mesela sistemi kullanıyoruz diyelim. HDD'yi komple sildik ve yeniden sistemi kurduk. Lisansın işe yaramaması gibi bir durum var mı ? Bu arada talebi gönderdim, hayırlısı
Windows 7 USB DVD Download Tool kullanarak attım. Boot sırasını karıştırmıştım ama yine USB Görünmedi. Default hale getirdim şuan yine yok... Şuan WinToBootic indirdim. Birde bu program ile deneyeyim.
Nasıl üye olacağım anlamadım ? Öğrenci belgesini çekip ek olarak yüklüyorum dosya geçersiz diyor jpg ve 10 MB'tan az. Neden geçersiz diyor anlamadım ki ?