Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet aynen öyle. Hatta ben sitedeki bir bug yüzüne çift lisans aldım ve iki lisansta çalışır vaziyette. Öğrenci kimliği yeterlidir. Karneye gerek yok. Zira karnede TC kimlik gibi kişiye özgü bilgilerde bulunduğu için ben tavsiye etmiyorum onu göndermeni.

Birde bu sürümün tek farkı ilk sayfada belirttiğim gibi Metro uygulamaları. O kadar. 
@Silinen üye Bu orijinal Windows olduğu için 8.1 Update 1'de gelecektir. Bende Windows 8 Pro (KMSPico ile aktif) sürümden direk temiz kurulum yaparak buna geçtim ve bu sürüm iyi de oldu. :)

Evet. Ben SSD ile bu Windows sürümünün kurulumunda sadece 50sn. falan bekledim. Belki de o kadar bile değil. Zaten işleme başla dedim oturma odasına hemen gidip geldim bir baktım "Kişiselleştir" ekranı beni beklemiş duruyor. :D

Yaklaşık 20 dakikadır 64 Bit sürümünün indirme işlemi başlamadı. Halen %0

Verdikleri indirme bağlantısında ki sistem lisans ile ilişkili mi oluyor ? Mesela sistemi kullanıyoruz diyelim. HDD'yi komple sildik ve yeniden sistemi kurduk. Lisansın işe yaramaması gibi bir durum var mı ? Bu arada talebi gönderdim, hayırlısı :D

Son düzenleme:
Hayır lisansla bağlantılı değil. Yani kuruyorsun sonra aktive ediyorsun.

İndirme başlamadı ise indirme yöneticisine gerekli izinleri verdim mi?

Beyler ben okulu kaydetmek için bir şeylere girdim ama okulun email adresini istiyor ne yapacağım ?

USB'ye attım ama F12'ye bastığımda USB Görünmüyor...

Windows 7 USB DVD Download Tool kullanarak attım. Boot sırasını karıştırmıştım ama yine USB Görünmedi. Default hale getirdim şuan yine yok... Şuan WinToBootic indirdim. Birde bu program ile deneyeyim.

Son düzenleme:
Nasıl üye olacağım anlamadım ? Öğrenci belgesini çekip ek olarak yüklüyorum dosya geçersiz diyor jpg ve 10 MB'tan az. Neden geçersiz diyor anlamadım ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı