Windows eski sürümüne yeni driver kurulmuyor mu?

AslanOnbir

Kilopat
Ekran kartımın driverını yükleyecektim fakat Windows 10 sürümüm eski olduğu için yeni driverın eski bir sürüme yüklenemeyeceği belirtildi ve bu yüzden Ethernet'i de tanımıyor bilgisayar. Temiz kurulum yaptıracağım ancak güncellemeyi ben yapacağım. Nasıl yapabilirim? Bunları yaparsam driver sorunu çözülür mü?

Hangi sürüm hocam? Sisteminiz nedir?

Hangi sürüm hocam? Sisteminiz nedir?
Update felan hiçbirşey yok işletim sisteminde. GTX 1050 2GB ekran kartına sahibim. Bu ay içinde bir driver güncellemesi gelmiş. Sistem değiştim, etherneti tanımaz oldu, ses driverları gitti vs. Bana da kime sorsam Windows sürümün eski olduğu için dendi. Ben yine de buraya danışayım dedim.
Bazı donanımların sürücülerinde Windows sürüm 2004 için bir sürücü mevcut eğer 2004'ten eski ise sürümünüz kurmayabilir.
Bir alt sürücüyü kurun.
Yok zaten temiz,sıfır kurulum yaptırıyorum sonrasında update ile en güncel haline getirebileceğimi söyledi bilgisayarcım fakat bunu Windows Update'den mi yapacağım?

Eksik olan güncelleme işlemini ayarlar menüsünden yapabilirsiniz. Güncelleştirme ve güvenlik menüsünden yapılıyor. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden indirip kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı