Hocam Sosyal'de şöyle bir rehber buldum:
Windows Etkinleştirme Yazısını Kaldırma Rehberi
"Download- how to use it" yazan yeri uygula, sınırsız Windows'un olsun.![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
O yazıyı kaldırmanın yolu yok. CMD ile kaldırılıyor ama birkaç güne tekrar geliyor.
Sınırsız windowsun hayırlı olsun. Ayrıca Office'i de sınırsız yapabilirsin.Hocam sağ olun format atmıştım Windows'u etkinleştir diyordu yardımcı oldunuz.
Sınırsız windowsun hayırlı olsun. Ayrıca Office'i de sınırsız yapabilirsin.
Attığım linkteki yerde açık kaynak kodlu olduğunu belirtmiş. Hani şunu anlarım, gidip parayla almak daha güvenilir ona eyvallah. 5.000 TL olmuş bu arada Windows 11.Office'i HWID yöntemi ile etkinleştirmenin bir yolu yok. Dolayısıyla korsan KMS sunucusu kullandırtacak ve güvenlik riskleri doğuracak. İki arada bir derede adama Windows'unu da cracklettin ama ona bir şey demeyeceğim. Korsan KMS sunucularından daha güvenli bir yöntem kullanıyor MAS Windows için.
Attığım linkteki yerde açık kaynak kodlu olduğunu belirtmiş. Hani şunu anlarım, gidip parayla almak daha güvenilir ona eyvallah. 5.000 TL olmuş bu arada Windows 11.
Şimdi bu dediklerimi uygulayan arkadaş şunu düşünebilir, ben crackli windows kullanıyorum, bilgisayarım naneyi yiyecek diyebilir, ama bahsettiğim gibi kullandığı Windows açık kaynak kodlu.
Son olarak korsan yazılım indirmezse, Karspersky ve Malwarebytes kullanırsa hiçbir şey olmaz (%90 ihtimalle), ki orijinal Windows kullandığın zaman da yine korsan oyundan uzak durmani ve virüs tespit uygulamaları kullanman lazım.
Örnek verecek olursam, arabana LPG taktırdın ve motor garantisi bitti, bu durumda bayii sana diyecek ki "kardeşim sen aracına LPG taktırmışsın biz yardımcı olamayız". Sen de sanayiye gidip işin ehli ustasından motoru tamir ettirirsen bir sıkıntı olmayacak. Bayii=Windows, Sanayi=Karspersky, malwarebytes vb.
Ekleme: Açık kaynak kodlu olduğu nerede yazıyor dersen:
A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections.
Ayrıca sitelerine gidip iletişim kurabilirsin: Microsoft Activation Scripts (MAS)
Size anlatmıyorum zaten, kullanan arkadaşlara anlatıyorumProgramdan haberdarım hocam. İki yıl önce rehberini yapmıştım.
Ücretsiz dijital lisans elde etme
Sizlere Türk forumlarında örneği olmayan bir konudan bahsedeceğim. Bu konuda Microsoft hesabınıza nasıl ücretsiz ve güvenli bir şekilde Windows 10/11 lisansı tanımlayabileceğinizden bahsedilmektedir. (HWID yöntemi olarak da tanınmaktadır.) Öncelikle dijital lisans nedir? Bilgisayarınızın bir...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.