Windows etkinleştirilemedi hatası

toprak şen

Hectopat
Makaleler
1
Abime Windows 11'den Windows 10'a çevirmesi için vermiştim bişiyler yaptı şu an sağ altta yazı yazmıyor fakat ayarlarda Windows etkinleştirilmedi yazıyor sürümde. Bunu nasıl en eski haline getirebilirim?

Abime Windows 11'den Windows 10'a çevirmesi için vermiştim bişiyler yaptı şu an sağ altta yazı yazmıyor fakat ayarlarda Windows etkinleştirilmedi yazıyor sürümde. Bunu nasıl en eski haline getirebilirim?

Lisans türünün Windows 10 lisansı ya da Windows 11 lisansı olması fark etmez çünkü ikisi de uyumlu sürümler arasından. Şöyle bir şey var lisansınız Home ise Home sürümünü kurmayı deneyin. Lisans Retail ise Microsoft hesabına bağlanmış olabilir. OEM ise otomatik etkinleşmesi lazımdı yine de OEM lisanssa onun Home veya Pro olduğuna göre o sürümü yükleyin. Lisansı nereden almıştınız?

Ona sorduğumda Pro kurdum diyordu korsan sanırım çok anlamıyorum ben.

Korsan lisans ya da korsan yöntemle etkinleştirildiyse format attıktan sonra etkinleştirme gitmesi normal olabilir.

Nasıl eski haline getirebilirim hocam?

Windows 11'de kullandığınız Microsoft hesabını Windows 10'a girmeyi deneyin belki lisans Microsoft hesabına entegre edilmiştir ancak dediğim gibi korsan lisans ya da korsan yöntemlerle etkinleştirilmiş ise ucuza lisans almanızı öneririm en azından Microsoft hesabıyla entegre edilebilir Retail lisans.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı