KökTürk
Kilopat

- Makaleler
 - 1

Arkadaşlar diskimin ölü olduğunu biliyorum. Bu hatayi neden aliyorum, nasıl çözebilirim?
Görsel bırakıyorum.
Beni bir süre daha idare etsin, SSD alacagim zaten.
Arkadaşlar diskimin ölü olduğunu biliyorum. Bu hatayi neden aliyorum, nasıl çözebilirim?
Görsel bırakıyorum.
Görsel bırakıyorum.
Boot bölümünün bozuk olmasından kaynaklı sisteminiz nedir?
Windows sistem dosyaları silinmiş veya hasar görmüş. Windows yükleme medyanızla boot edin ardından Windows kurulum ekranı gelecektir ileri butonuna basıp açılan ekranın sol altında bilgisayarı onarın seçeneği var ona basın ya taratın kendi bulup düzelttsin ya da komut istemi seçeneğine basın sırayla şu kodları girin. Bu arada sanırım kod girileceği zaman kod seçeneğine basıp yapılması lazım yaptım ama ilk defa burada yazdığım için olup olmadığını bilmiyorum yanlışlıkla olduysa da affola.
- bootrec / fixmbr
 - bootrec / fixboot
 - bootrec / scanos
 - bootrec / rebuildbcd

Windows sistem dosyaları silinmiş veya hasar görmüş. Windows yükleme medyanızla boot edin ardından Windows kurulum ekranı gelecektir ileri butonuna basıp açılan ekranın sol altında bilgisayarı onarın seçeneği var ona basın ya taratın kendi bulup düzelttsin ya da komut istemi seçeneğine basın sırayla şu kodları girin. Bu arada sanırım kod girileceği zaman kod seçeneğine basıp yapılması lazım yaptım ama ilk defa burada yazdığım için olup olmadığını bilmiyorum yanlışlıkla olduysa da affola.
- bootrec / fixmbr
 - bootrec / fixboot
 - bootrec / scanos
 - bootrec / rebuildbcd

Hocam bir şey soracağım 1. kodda MBR yazıyor sonunda benim diskim GPT onu GPT olarak düzelteyim mi yoksa MBR olarak yazayim mi?
Tamamdır hocam.
Yaptım dediğini simdi ne yapmam lazim.
Yenideb mi başlatayim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.