Windows FL Studio sürümü MacOS'ta da kullanılabilir mi?

woodyinho_real

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar su anda Windows kullanmaktayim ve FL Studio almak istiyorum, ileride MacBook'a gecersem tekrar mi FL Studio almam gerekir? Yoksa ayni FL Studio hesabimi kullanabilir miyim?

Merhaba FL Studio satin aldim ama bu sefer de bazi pluginler trial modda bir plugine 2-3K vermek istemiyorum ne yapmalıyım?

Plugin'ler farklı geliştiricilerin geliştirdiği programlar. Ya mecburen satın alacaksınız ya da bulabiliyorsanız kırık kullanacaksınız. Eğer bir şirket söz konusu değil ise ve kırığını bulabiliyorsanız onu kullanın yoksa kesinlikle kırık işine bulaşmayın, satın alın.

Plugin'ler farklı geliştiricilerin geliştirdiği programlar. Ya mecburen satın alacaksınız ya da bulabiliyorsanız kırık kullanacaksınız. Eğer bir şirket söz konusu değil ise ve kırığını bulabiliyorsanız onu kullanın yoksa kesinlikle kırık işine bulaşmayın, satın alın.

Sirketlik bir şey yok tamamen kendim ogrenme ve hobi amacli kullanacagim.

Sirketlik bir şey yok tamamen kendim ogrenme ve hobi amacli kullanacagim.
O halde bulabiliyorsanız kırığını kullanın. Ben öğrenciyken senelerce hem Cubase'i hem de Plugin'leri hep kırık kullandım. Mezun olduktan sonra, fırsatını bulduğum anda da orijinallerini satın aldım.

O halde bulabiliyorsanız kırığını kullanın. Ben öğrenciyken senelerce hem Cubase'i hem de Plugin'leri hep kırık kullandım. Mezun olduktan sonra, fırsatını bulduğum anda da orijinallerini satın aldım.

Anladim teşekkür ederim. Gecenlerde producer Edition satin aldim. Pluginleri kirik kullandiktan sonra ileride onlarida alabilirim.

Mantıklı, her Plugin'in kırığı olmuyor ama çok bilinen bir şeyse yüksek ihtimalle bulursunuz internette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı