HD tune de Adata 1TB M.2 SSD 55 dereceyi görmesi normal mi?

joebarbao

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlmeci: İntel İ5 10400f Ekran Kartı: Asus Dual Rtx 2060 6 gb Ram:Pny 2*8 3200MHz Ssd: Kioxia Exceria 480GB sata Hdd: Seagate Barracuda 1TB Monitör:Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 1ms Klavye:Gamebooster G918 Red Switch Beyaz Mouse:Razer Deathadder Essential Beyaz
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir mavi ekran hatası alıyorum ve M.2 SSD mi badsactor testine soktum. Şu an ama 55 dereceye çıktı ve uyarı veriyor normal mi?

Bir şey daha soracağım, test bitti ama 800 GB de bitti badsactor falan çıkmadı 800 GB de bitmesi normal mi?
O programı kullanma. Hard Disk Sentinel veya Adata SSD Toolbox indir. sağlık %100 görünüyorsa ve S.M.A.R.T verilerinde hata yoksa diskin sağlamdır. Boşuna saatlerce tarama yapıp SSD'yi yorma.

Bir şey daha soracağım, test bitti ama 800 GB de bitti badsactor falan çıkmadı 800 GB de bitmesi normal mi?
Ücretsiz/Demo sürüm ise devamı için tam versiyona ihtiyacınız oluyor:
1765363491219.png

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir mavi ekran hatası alıyorum ve M.2 SSD mi badsactor testine soktum. Şu an ama 55 dereceye çıktı ve uyarı veriyor normal mi?

M.2 disklerde veriler NAND üzerine yazıldığı için bad sector diye bir şey yok o durum HDD diskler için geçerli, taramanın 800 GB'de durmasının sebebi programın full versiyonuna sahip olmaman diskin Smart verilerini ChatGPT'ye at diskin hakkında bilgi verecektir, mavi ekran alıyorum demişsin yeni bir konu açıp minidump dosyalarını paylaşabilir veya mavi ekran hata kodunu atabilirsin.

M.2 disklerde veriler NAND üzerine yazıldığı için bad sector diye bir şey yok o durum HDD diskler için geçerli, taramanın 800 GB'de durmasının sebebi programın full versiyonuna sahip olmaman diskin Smart verilerini ChatGPT'ye at diskin hakkında bilgi verecektir, mavi ekran alıyorum demişsin yeni bir konu açıp minidump dosyalarını paylaşabilir veya mavi ekran hata kodunu atabilirsin.

Paylaştım ama sadece bir kişi yazdı ve tam olarak yardım edemedi o da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı