Windows format atılmıyor

MrKonce

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh. Okumak İstiyor.
Selamlar, Ubuntu 20.04Lts'den Windows'a geçmek istiyorum. 'Woeusb' ile flash diskime Windows 10 ISO'sunu yazdırdım, fakat formata geçmeye çalıştığımda Windows logosu gelip hemen gidiyor ve siyah ekranda (_) imleçle beraber baş başa kalıyoruz.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdırma işini ikisini de denedim. Hem "FAT32" hem de "NTFS" olarak ama maalesef bir sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin ekranda ne kadar süre bekledin? Bazen kurulumun görünmesi biraz sürebiliyor. 5dk gibi.

BalenaEtcher ile denedin mi?
DD ile denedin mi?

Ekranda zaten başta logo geliyor ve gidiyor sonra birdaha gelmiyor birkaç dk bekledim

dd denedim o dediğin ile tam bilmiyorum woeusb kullandım bir de internettten dosya kopyalama yöntemi ile

Seçim kısmında MBR ve GPT var mı?
Bilgisayarın eski BIOS kullanıyorsa MBR seçeneğini, yeni nesil GPT kullanıyorsa GPT seçmelisin.

hem mbr hem gpt denedim tabi gpt'yi tam deneyemedim daha ama

Bios'u varsayılan ayarlara çevirip tekrar deneyin. Olmazsa linux'a girebiliyorsanız linux'ta windows'u sanal makineye kurun. Sonra windows iso dosyasını sanal makineye aktarıp rufus üzerinden flaşa yazdırmayı deneyin.

Bios'u varsayılan ayarlara çevirip tekrar deneyin. Olmazsa linux'a girebiliyorsanız linux'ta windows'u sanal makineye kurun. Sonra windows iso dosyasını sanal makineye aktarıp rufus üzerinden flaşa yazdırmayı deneyin.
1-Bios'a giremiyorum, pili ile de denedim olumsuz pili çıkaramıyorum

2-Windows sanal makine için bios'tan yine sanallaştırmayı açmam gerek malesef çıkış yok :D

Hocalar yazdırma sorununu çözdüm. VMware ile Windows10 çalıştırıp Rufus kullandım. Fakat gene ilk sorun ile karşı karşıya kaldım. Çizgili bir ekran geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı