Windows formatı için ürün anahtarı yeterli mi?

Retail perakende demek. OEM ise Original Equipment Manufacturer.

Retail, mağazadan aldığın, teknik desteğini Microsoft'un verdiği sürüm. OEM ise laptop üreticisinin ürünle verip desteğini de kendi verdiği sürüm.
Kusuruma bakma o zaman yanlış anladıysam OEM kelimesi genelde laptoplarla gelen keylerde duyduğum için Microsoft'un OEM ürettiğini bilmiyodum.

@BoluBeyi1441 saçma sapan yorum yapmışsınız. Verilecek cevap bile bulamadım size. Eski mesajınızı da admin sildi zaten.
İnternetten alınan 10 liralik oem keyi format atip defalarca kullanirsiniz artik ne diyeyim.
@BoluBeyi1441 saçma sapan yorum yapmışsınız. Verilecek cevap bile bulamadım size. Eski mesajınızı da admin sildi zaten.
Görüş belirtmek ne zamandan beri saçmalık oldu sataşmak için yer arıyorsun.

OEM anahtarlar sadece 1 makinede kullanılabilir. Ondan sonra da anakarta gömülür. Laptoplarda ve Prebuiltlerde görünür daha çok, ama 3. parti satıcılar ile internete düşebiliyor. Eğer Microsoft size OEM key ile 1'den fazla kullanımda yardım ettiyse, bu onların herkesin Windows 10'a geçmesini istemelerinden olabilir.

Windovs orjinal yada çakma hiçbir cd yok. sadece internetten satılan ürün anahtarı ile format atıp windovs yukleyebilirmiyim.Ayricw bu durumda internet çok fazla gerekirmi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı