Windows Gezgini iki tane gözüküyor ve çok RAM kullanıyor

Klaxxon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows Gezgini 2 tane ve bu kadar RAM yiyor. Sizce normal mi? Çünkü bilgisayar 8 GB RAM var ve Intel i5-3210 var. Eğer normalse Windows 8'e mi geçeyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum...

ram tüketimi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu da eklemek isterim ki bu 2 GB harcayanı kapatınca Windows normal ama kendisi 1 dk sonra tekrar açılıyor. Ama 70 MB çalışanı kapatınca bilgisayarda görev çubuğu kapanıyor. Anlamadım vallahi 2 GB ne için tüketiyor.

Bahsettiğin buysa onu Windows'un kendi sitesinde gördüm yaptım. Zaten böyleymiş.

Driverları yükledin mi?
Şunu da eklemek isterim ki bu 2 GB harcayanı kapatınca Windows normal ama kendisi 1 dk sonra tekrar açılıyor. Ama 70 MB çalışanı kapatınca bilgisayarda görev çubuğu kapanıyor. Anlamadım vallahi 2 GB ne için tüketiyor.

Çoğu kişi sorunu çözememiş sanırım temiz kurulum öneririm. Yoksa işlemcinizi ve RAM'inizi çok yorabilir.

PC Repair Tool indir, sistemini onarsın sorunları düzeltir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı