Çözüldü Windows grafik ayarlarındaki bazı programlar listeden nasıl silinebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Windows grafik ayarları laptoplarda iki ekran kartı olduğu için bir programın veya oyunun hangi ekran kartından çalışmasını istediğimi buradan ayarlayabiliyorum. Ama burası değişmiş, ben burada gözükmesini istemediğim veya aylar yıllar önce kullanıp sildiğim oyunlar, programlar eklenmiş. Bunu geçtim, görüntü kirliliği de yapıyor az da olsa. Hepsini göstermek istemedim ama nasıl silebilirim bunları? Üstüne tıklayınca herhangi bir sil işareti de yok. Veya tüm bu listedeki şeyleri silsem de olur, tekrar eklerim. Bunu nasıl çözerim bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

1760122397362.png

Çözüm
Merhabalar, Windows grafik ayarları laptoplarda iki ekran kartı olduğu için bir programın veya oyunun hangi ekran kartından çalışmasını istediğimi buradan ayarlayabiliyorum. Ama burası değişmiş, ben burada gözükmesini istemediğim veya aylar yıllar önce kullanıp sildiğim oyunlar, programlar eklenmiş. Bunu geçtim, görüntü kirliliği de yapıyor az da olsa. Hepsini göstermek istemedim ama nasıl silebilirim bunları? Üstüne tıklayınca herhangi bir sil işareti de yok. Veya tüm bu listedeki şeyleri silsem de olur, tekrar eklerim. Bunu nasıl çözerim bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2585973
Üzerine tıkla -> Sıfırla -> Kaldır.
1760122926109.png

1760122943732.png

Eki Görüntüle 2585973
Üzerine tıkla -> Sıfırla -> Kaldır.
1760122926109.png

1760122943732.png

Çözüm
Onlar Microsoft Store'dan veya Xbox'dan indirilmiş olduğundan sanırım kaldırılamıyordu. Regedit'den kaldırılabiliyordur da, girişmenizi tavsiye etmem.
Bazıları öyle ama bu ve çoğu normal masaüstü uygulaması. Girişmeyi düşünmüyorum ama regeditten nasıl oluyor bir yerde rehber var mı?

Bazıları öyle ama bu ve çoğu normal masaüstü uygulaması. Girişmeyi düşünmüyorum ama regeditten nasıl oluyor bir yerde rehber var mı?
Win + R -> regedit ->
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\DirectX\UserGpuPreferences
Önce yedek alın. Sonra:
İstediklerinizi kaldırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı