Windows güncelleme diye bilgisayarı Windows 11 yaptı

Bende ona farklı bir alternatif çözüm üretiyorum. Donanımı müsait olduğu sürece Win11'e yükselecek cihaz. Ayriyeten yeni gelen sürümle geri dönüşte yok artık.
Adam Wİndows 10'a düşürmek istiyor ancak. Windows 11'den memnun değil anlaşılan. Çözüm arayan adama Windows 11'de kal demenin alternatif çözüm olduğunu zannetmiyorum.

Windows 10 stabil ve 2025'e kadar güncelleme desteği devam ediyor. Belki daha fazla istenirse bal gibi sorunsuz kullanılır.
Stabil şuan stabil. Bütün büyük firmalar Windows 11'e yöneldi. En basiti Kaspersky ve Norton yeni çekirdek sürümlerinde Windows 10 desteğini çıkartıyorlar. Yakın süreçte tüm oyun firmalarıda bu optimizasyonları yapacak.

Microsoft bu hiç mi XP, Vista, Win7, Win8 süreçleri içinde bulunmadınız. Windows 10 en geç bir yıl içerisinde yetim kalacak. Windows'un bu saatten sonra 10 için çıkarttığı güncellemelerin tamamı Güvenlik güncellemesi olacak.

Format atın ancak diski biçimlendirmeyin. Windows.old klasöründen istediğinizi alırsınız sonra.

Hizmet dışı kalması kullanılamaz demek değil. Windows 7 desteği biteli yıllar oldu ama hala kullanan var ve gayet sorunsuz.

Hizmet dışı kalması kullanılamaz demek değil. Windows 7 desteği biteli yıllar oldu ama hala kullanan var ve gayet sorunsuz.

Evet zaten Windows 10 şu an stabiletisesi güzel bir sürüm Windows 11 geçilmez diye düşünüyorum şimdi. Çoğu PC'de kasma sorunları var. Windows 10 güvenlk desteği bitene kadar kullanacağım gibi.

Windows 10 zaten büyük güncellemeler almayacak. Sadece hata iyileştirmeleri, güvenlik güncelleştirmeleri ve ufak-tefek yenilik filan almaya devam eder.

Ayrıca Windows 10 stabil ve sorunsuz işletim sistemi olduğu için desteği kesilse bile birkaç yıl daha kullanılır. Sadece dikkatli olmak ve gerekirse antivirüs programı kullanmak yeterli olacaktır.

Uygulamalar hemen kolay kolay desteği kesmez Windows 10'un pazar payı oldukça yüksek. Ayrıca Steam verilerine göre oyuncuların büyük kısmı hâlâ Windows 11'i tercih etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…