Windows güncelleme sonrası bilgisayar açılmıyor

MEHMETly

Centipat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarım SSD'mi ve ekran kartımı görmüyor. Ben bu sabah Windows güncellemeleri denetleyip ardından güncellemeyi indirmiştim. İndikten sonra da yeniden başlatması gerektiği için bilgisayarı yeniden başladım ve her şey orada başladı.

Yeniden başlattıktan sonra bilgisayar kendi kendini onarmaya çalışıp açılmıyordu ve bu tekrar ediyordu. Ben de en son çözüm bulamayıp bilgisayarı sıfırladım. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu sefer de siyah ekrandan sonra ekran gelmiyordu. Ben de ayarlarını kurcaladım sanırsam o ara SSD Secure Erase'den yanlışlıkla SSD içindekileri sildim sanırsam Windows da siliniyormuş.

Ben de belki de ayarlarıyla oynadığımdan dolayı olduğunu düşünüp. BIOS'u da sıfırladım pilini çıkartıp takarak ama işe yaramadı. PC BIOS'ta kalıyor açılmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürücüleri tekrardan indirip windowsuda tekrardan mı kurmam gerekiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u sildiysen bilgisayar acilmaz, yeniden kurman gerek. "Ekran kartimi gormuyor" demissin ama BIOS yazilarini goruyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı