Windows güncelleme sonrası "System service exception" Hatası

Utkucosmic

Hectopat
Bugün Windows 10 güncelledim, bayağı büyük güncellemeydi. 30 Dakika falan sürdü, kapatıp açtı kendini falan güncellemeden sonra hiçbir şekilde PC emülatörlerine giremiyorum. (Nox, BlueStacks) açılırken mavi ekran veriyor. Hata kodu System service exception yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki sürümlerde böyle sıkıntı yaşıyor muydunuz? Önceki sürüme geri dönmeye çalışın (2004 Güncellemesi yaptıysanız bu daha da geçerli bir çözümdür.)

Önceki sürümlerde böyle sıkıntı yaşıyor muydunuz? Önceki sürüme geri dönmeye çalışın (2004 güncellemesi yaptıysanız bu daha da geçerli bir çözümdür.)

Önceki sürümlerde hiç hata almıyordum güncellemebazlı bir sorun önceki sürüme nasıl geri dönebileceğimi anlatır mısınız?

Format atmayı bilmiyorum riskli midir?
Bütün yapılması gerekenleri öğrendikten sonra riski yoktur. Buradaki rehberleri kullanarak formatınızı atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra Bilgisayarınızdaki bileşenlerin sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Windows büyük bir çoğunluğunun sürücüsünü kendisi bularak indirip kurabiliyor ama elle kurulum yapmanız daha avantajlı olacaktır

Edit: Az önceki verdiğim linkteki kurulum aracı 2004 güncellemesine yöneltiyor. Ben size ISO dosyasını bulduğum zaman paylaşacağım

Burdan önceki sürüme geri dön dersen programlarım silinir mi veya başka bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• d.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 35
Gerek kalmadı formata ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik-kurtarma-önceki sürüme geri dön yaptım dosyalarım silinmedi sorun çözüldü.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Zamanında ne olur ne olmaz diye Hard Diskime sakladığım Windows ISO Klasörümü karıştırdım ve 1809 sürümünü buldum. Onu yine paylaşayım da, belki size veya sizden sonrakilere yardımım dokunur. Google Drive'dan Uploadlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…