Windows güncelleme sonrası "System service exception" Hatası

Utkucosmic

Hectopat
Bugün Windows 10 güncelledim, bayağı büyük güncellemeydi. 30 Dakika falan sürdü, kapatıp açtı kendini falan güncellemeden sonra hiçbir şekilde PC emülatörlerine giremiyorum. (Nox, BlueStacks) açılırken mavi ekran veriyor. Hata kodu System service exception yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmayı bilmiyorum riskli midir?
Bütün yapılması gerekenleri öğrendikten sonra riski yoktur. Buradaki rehberleri kullanarak formatınızı atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha sonra Bilgisayarınızdaki bileşenlerin sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Windows büyük bir çoğunluğunun sürücüsünü kendisi bularak indirip kurabiliyor ama elle kurulum yapmanız daha avantajlı olacaktır

Edit: Az önceki verdiğim linkteki kurulum aracı 2004 güncellemesine yöneltiyor. Ben size ISO dosyasını bulduğum zaman paylaşacağım

Bütün yapılması gerekenleri öğrendikten sonra riski yoktur. Buradaki rehberleri kullanarak formatınızı atabilirsiniz.

Daha sonra bilgisayarınızdaki bileşenlerin sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Windows büyük birçoğunluğunun sürücüsünü kendisi bularak indirip kurabiliyor ama elle kurulum yapmanız daha avantajlı olacaktır.

Edit: Az önceki verdiğim linkteki kurulum aracı 2004 güncellemesine yöneltiyor. Ben size ISO dosyasını bulduğum zaman paylaşacağım.

Burdan önceki sürüme geri dön dersen programlarım silinir mi veya başka bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• d.png
    d.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı